Despre mine

Salutare !

Numele meu este Sorin, sunt nascut sub semnul diafragmei si recunosc ... sunt dependent de fotografie, frumos si lumina buna !

De ceva vreme m-am specializat in fotografie comerciala de studio, portretistica, beauty si make-up, produs, mancare, evenimente business, precum si fotografie corporatista si industriala.

Pasiunea pentru fotografie am mostenit-o de la parintii mei, iar pe la inceputul anilor '80 i-am "stresat" atat de mult folosindu-le aparatele incat mi-au luat primul meu aparat de fotografiat. In timp mi-am educat cultura vizuala si inclinatia catre fotografie citind carti despre tehnica si arta fotografica, studiind albume de arta si fotografie, cataloage si reviste de specialitate, petrecandu-mi tot timpul liber fotografiind si experimentand. Pasiunea devenind meserie, mi-am completat cunostintele practice prin participarea la diferite cursuri si workshopuri de fotografie in tara si strainatate, printre cele mai importante fiind cel sustinut de catre fotograful american Zack Arias, iar pentru aceasta ma consider tare norocos.

Plecand de la pasiunea mea pentru fotografie, in 2006 pornesc o afacere avand printre obiectele de activitate fotografia comerciala. In 2009 devin membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania. Impreuna cu un bun prieten, in 2008 punem bazele unei asociatii locale dedicata fotografiei, iar in prezent sunt unul dintre membrii fondatori si vicepresedintele Asociatiei Foto Club Ploiesti.

Avand experienta practica in fotografie precum si in consultanta si formarea profesionala, incepand din 2012, pornesc in Ploiesti, alaturi de AFCP, o serie de cursuri si workshopuri intensive de fotografie, editare si videografie.
Pentru ca activitatea legata de fotografie a luat amploare si s-a dezvoltat, dar si pentru a asigura conditii optime de desfasurare a cursurilor, in 2012 am deschis propriul studio profesional de fotografie Studio Foto Ploiesti.

Incerc sa am o participare si implicare activa in comunitatea foto locala si nationala prin participarea la expozitii si vernisaje de fotografie, organizarea si jurizarea de concursuri foto, participari la prezentari, seminarii si ateliere de fotografie, aparitii media si TV legate de domeniul foto.

In prezent lucrez si activez in principal in Ploiesti - Prahova, dar sunt disponibil pentru lucru in orice locatie din tara sau strainatate.

Ma puteti urmari pe facebook : facebook.com/sorin.petculescu sau facebook.com/FotografiePloiesti iar mai multe detalii despre cursurile si workshopurile de fotografie, editare si videografie gasiti aici : Curs Foto Ploiesti

Daca vreti mai multe detalii despre mine si portofoliul meu, daca aveti un proiect de fotografie si videografie comerciala, marketing si promovare digitala , daca vreti sa aflati mai multe despre cursurile si workshopurile mele de fotografie, astept un mesaj sau un telefon aici si discutam !