Servicii

Peste 25 de experienţă profesională şi un portofoliu variat de clienţi. Studio profesional propriu pentru producţie media. Posibilitatea de lucru în studio, în locatiile clienţilor sau de la distanţă. Pentru suport şi alte servicii lucrez doar cu parteneri şi colaboratori de încredere. Pentru producţie, siguranţa datelor şi stocare folosesc infrastructură tehnică redundantă.

 • Fotografie profesionala
  Fotografie de produs, fotografie culinară, fotografie locaţii interioare şi exterioare, fotografie evenimente business şi corporatiste (conferinţe şi congrese, lansări de produse, inaugurări, tărguri, evenimente publice şi private etc.), fotografie de portret (studio şi lumină naturală), portofolii pentru media & fashion, fotografie pentru advertising şi promovare, fotografie industrială, book-uri videochat etc.

 • Videografie comercială şi producţie de conţinut video
  Videografie de produs şi culinară, videografie locaţii interioare şi exterioare, filmări evenimente business şi corporatiste (conferinţe şi congrese, lansări de produse, inaugurări, tărguri, evenimente publice şi private etc.), videografie pentru media & fashion, reclame şi advertoriale pentru promovare clasică şi digitală, videografie industrială, video personal - budoar etc.

 • Grafică şi editare digitală
  Retelele sociale ne arata ca este suficient ca un mesaj insoţit de conţinut grafic sa fie transmis o data pentru a fi distribuit de mii si milioane de ori. Continutul grafic care insoteste postarile lansate pe Facebook, Instagram sau alte retele sociale implicate in promovarea unui business stimuleaza gradul de interactiune al mesajului cu audienta careia va adresati, ceea ce incurajeaza un impact mai mare asupra acestui public.

 • Creare magazine online (magazin virtual)
  Un magazin online (pentru comertul digital) poate fi definit o platforma care vinde produse sau servicii prin intermediul retelei Internet folosind un cos de cumparaturi virtual. Se elimina interactiune directa vanzator/comparator precum si nevoia unui magazin real. Vanzatorul expune produsele, clientul da comanda si primeste produsele printr-un serviciu de curierat. Numarul utilizatorilor Internetului, inclusiv a celor din Romania, accesibilitatea tehnologiei si contextele evolutiei au condus la un interes tot mai mare din partea comerciantilor de a-si crea o prezenta online si de a vinde produsele prin aceasta modalitate. Comertul electronic este segmentul online cu cea mai spectaculoasa crestere din ultima vreme.

Iti pun la dispozitie o platforma inteligenta, flexibila si scalabila, cu multe optiuni si posibilitati, foarte usor de utilizat, cu setari crescute de securitate, aspect extrem de important in contextul social si politic actual unde protectia datelor a devenit unul important.

 • Administrare şi optimizare magazine online
  Un magazin online actualizat convinge vizitatorii şi are mai multe şanse de a fi poziţionat favorabil în clasamentul Google. O platforma de comert digital care nu este la zi cu noile tendinţe şi update-uri de care are nevoie, cauzează o vizibilitate mică şi implicit un număr mai mic de potenţiali clienţi. Pentru ca magazinul online (care este un instrument destinat promovării companiei tale) să îşi îndeplinească funcţiile, trebuie să beneficieze în permanenţă de o atenție sporită acordată mentenanţei. Un magazin online actualizat atât din punct de vedere al conţinutului cât şi al design-ului si optimizarii SEO se transformă într-un agent de vânzări performant.

 • Creare şi administrare pagini Facebook, Youtube şi Instagram
  Facebook, Instagram, Youtube, tot ce inseamna social media iti ofera un plus de suport in comunicarea cu clientii tai. Pentru ca tu să te poţi ocupa de celelalte aspecte care ţin de afacerea ta, eu ma pot ocupa de imaginea business-ului tău în Social Media, te ajut sa creezi pagini de Facebook pentru o imagine profesională, care sa atraga fani şi sa-i transforme în potenţiali clienţi.

 • Consultanţă branding, marketing şi promovare digitală
  Prin servicii de branding dăm viață afacerii tale și generăm impact pe termen lung. Serviciile de branding dau vocea și chipul afacerii tale. Impreună identificam, selectam şi profitam la maximum de potentialul celor mai eficiente elemente vizuale, facilitand contactul dintre audienta si bannerele gravate cu simbolul si motto-ul afacerii tale. In online, prima impresie conteaza si este un apel la actiune pentru utilizatorii care alcatuiesc publicul-tinta. Strategia digitala reprezinta metoda ta de a folosi eficient canalele digitale pentru a creste relatia dintre brand si clienti sau grupuri de clienti. Iti ofer servicii de optimizare SEO, promovare online prin Facebook si Google Ads, e-mail marketing, gestionarea postarilor pe platformele de social media si monitorizarea, interpretarea si optimizarea continua a tuturor strategiilor de marketing online prin Analytics.

 • Consultanţă comercială şi managerială
  O buna consultanta de marketing si management (traditionala si / sau online) este cea care raspunde problemelor si resurselor clientilor. Una dintre cele mai bune solutii la problemele de scadere a vanzarilor este externalizarea activitatii de management/marketing catre un expert (agentie sau freelancer), care are experienta necesara pentru servicii de consultanta de management si marketing traditional si online performant.

 • Training de specialitate pentru executivi, angajaţi şi operatori
  Iti ofer un program intensiv care are ca scop transferul de know-how și de formare pentru branding, marketing si social media. Acestea se adresează atât companiilor care vor să își pregătească oameni de social media interni, cât și viitorilor profesioniști în management digital si social media, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start ferm, sigur, și de un bagaj solid de cunoștințe atât teoretice, cât mai ales practice.

 • Pachete flexibile şi personalizate de servicii (one-time sau abonament)
  Deoarece fiecare companie are cele mai diverse cerințe, ofertele de servicii si de preț le realizăm personalizat, pentru o flexibilitate mai mare si pentru o accesibilitate mai mare la servicii profesionale. In functie de necesitati , serviciile oferite pot fi achizitionate one-time sau in sistem de abonament.

Pentru mai multe informatii si detalii, te rog trimiteti-mi un mesaj, cu cateva detalii despre cum si cu ce te pot ajuta, ca sa inteleg mai bine nevoie si particularitatile proiectului tau, apoi stabilim o intalnire directa (la sediul tau sau la studioul meu) sau prin apel la distanta ca sa detaliem toate aspectele.